Hoeve Ackerdijk

Biologisch Melkveebedrijf

Educatieve rondleidingen

Voor scholen is er de mogelijkheid om een educatieles via het milieu en educatiecentrum “De Papaver” in Delft te volgen. Deze les is ontwikkeld onder de naam “Stilte naast de Stad” en is een actieve les voor de kinderen.

Een andere mogelijkheid om met een klas onze boerderij te bezoeken is via het schoolmelk project “Met de klas naar de boerderij” van de Nederlandse Zuivel Organisatie in Zoetermeer, zie voor meer informatie: www.zuivelonline.nl onder de kop: Koe en Boerderij.

Op Hoeve Ackerdijk bent u als particulier ook van harte welkom voor een rondleiding. U wordt verwelkomd in de werkplaats met een kopje koffie of thee, waarna u in 1,5 uur word rondgeleid over het erf en in de stallen.  De kosten van deze rondleiding bedragen €6,- per persoon, bij een minimum van 10 deelnemers.

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons een mail op hoeveackerdijk [at] hetnet.nl of bel naar 015 – 2560171.

6 reacties

 1. Gaaf zeg, wat leuk dat jullie een dagje op pad’ gneign met de klas. Veel leuker dan op school zitten toch? En dan ook nog in de krant komen. Leuke foto!

 2. Beste Hoeve Ackerdijk,

  Wij zijn De Andersons, een kleinkunstgezelschap met Zweedse roots, anders dan anderen. We hebben de afgelopen jaren bijna alle theaters in Nederland bestormd met theaterconcerten en muziektheatervoorstellingen, dit hebben we onder andere gedaan i.s.m. schrijver/presentator Arjen Lubach en zanger/trompettist Jeroen Zijlstra. Afgelopen maart presenteerden we in De Kleine Komedie te Amsterdam onze tweede cd ‘Stockholm sneeuwt’.

  Volgend jaar (vanaf eind sept 2016) staat er iets heel speciaals op het programma: een tournee langs bijzondere en intieme locaties. De Andersons zullen het publiek trakteren op ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert mét een bijzondere (bekende) gast uit de regio. In ‘Hier dooft niets’ grijpen De Andersons het leven bij de lurven en laven ze zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. Ofwel: een liefdevolle oproep tot verwondering.

  Hoeve Ackerdijk lijkt ons een prachtige plek voor dit sprankelende theaterconcert. We vinden het ook leuk om in overleg met jullie te kijken naar de bijzondere gast uit de regio.

  Zouden wij even contact kunnen hebben over de mogelijkheden?

  Ik hoor het graag!
  Goede groet,
  Anna

 3. Beste Hoeve Ackerdijk,

  Voor onze studie veterinaire natuurgeneeskunde, zijn wij op zoek naar een leuk stage adres bij een biologische veehouderij.
  De stage is bedoeld om een algemene indruk te krijgen en duurt in totaal 24 uur. De periode mag verdeeld worden over het gehele schooljaar (t/m eind juli) en hoeft ook niet aaneengesloten te zijn. Uiteraard kunnen wij deze dagen ook meehelpen met de werkzaamheden die moeten gebeuren.

  Met vriendelijke groeten,

  Laura Willemsen & Milou Belle.

  • Beste Laura en Milou,
   Helaas kon ik jullie bericht niet eerder beantwoorden omdat het emailadres niet zichtbaar was.
   Gelukkig is dit probleem nu opgelost. Mocht je inmiddels contact hebben gehad met Arie en Petra, fijn! Anders raad ik je aan direct te mailen of te bellen met 015-2560171.
   Groet,
   Marloes van den Berg

 4. Beste,

  Is er een mogelijkheid om binnen 3 weken met de klas bij u op bezoek te komen?
  Zo ja wat zijn dan de kosten?

  Met vriendelijke groet,

  Evelien van de Rest

  Maria Montessorischool
  Den Haag

  • Beste Evelien,
   Ik kon helaas je bericht niet beantwoorden omdat het emailadres niet zichtbaar was.
   Gelukkig is dit probleem nu opgelost. Mocht je inmiddels contact hebben gehad met Arie en Petra, fijn! Anders raad ik je aan direct te mailen of te bellen met 015-2560171.
   Groet,
   Marloes van den Berg

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.